Voir le contenu
Gama de vehicule comerciale Citroën

VEHICULE COMERCIALE

Pentru achiziționarea noii tale utilitare, Citroën îți oferă o gamă variată de vehicule comerciale. Alege modelul cel mai potrivit afacerii tale dintre numeroasele modele şi dimensiuni.

BERLINGO ȘI Ë-BERLINGO VAN

Utilitara Citroën Berlingo Van este disponibilă cu un motor cu ardere internă eficient sau cu un motor electric de 100 kW / 136 CP.

 

Este disponibilă în 2 dimensiuni: M, de 4,4m și XL, de 4,75m, și oferă o capacitate de încărcare de până la 4,4m³.


Există două versiuni noi: Driver și Worker, care dispun de 19 sisteme de asistență la conducere pentru a-ţi simplifica activitatea profesională.

 

JUMPY ȘI Ë-JUMPY

Citroën Jumpy este disponibil cu o motorizare electrică (motor de 100 kW / 136 CP) și o motorizare diesel cu multiple variante de putere (100 CP până la 180 CP). Este disponibil în 3 dimensiuni (XS, M sau XL) și 3 versiuni (Cityvan, Worker și Driver).


Citroën Jumpy dispune de 16 sisteme de asistență la conducere și de caracteristici practice, cum ar fi uşi culisante laterale cu acţionare electrică și moduwork (care permite transportul de obiecte lungi de până la 4 m).

 

 

JUMPER ȘI Ë-JUMPER

Citroën Jumper este disponibil în versiunile furgonetă, șasiu cu cabină, cabină dublă și cabină cu podea. Sunt disponibile 4 variante de lungime, 3 variante de ampatament și 3 variante de înălțime. Are cea mai mare lățime din clasa sa, uși culisante lateriale cu o lățime de până la 1,25 m și 11 sisteme de asistență la conducere.


Este disponibil cu o motorizare diesel (de la 120 CP la 165 CP) sau cu un motor electric (96 kW / 120 CP), cu două autonomii la alegere: 200 km (în ciclul WLTP) disponibil pentru versiunile L1 și L2 și 340 km (în ciclul WLTP) disponibil pentru versiunile L2S, L3 și L4 șasiu cu cabină.

 

VEHICULE TRANSFORMATE

Citroën îţi pune la dispoziţie o gamă variată de vehicule transformate:

 

  • Utilitare „la cheie”, special adaptate nevoilor afacerii tale şi disponibile în stoc,
  • Utilitare transformate „a la carte”, care pot fi configurate în funcție de nevoile tale specifice.

 

Aceste transformări sunt realizate de către carosieri recunoscuți, iar fiecare transformare este verificată înainte de livrarea finală. Tu alegi volumele, dimensiunile și dotările, iar Citroën se ocupă de restul.