Piese de schimb

Oferta adaptata tuturor cerintelor

Pentru a raspunde necesitatilor de intretinere si reparatie ale fiecarui autovehicul Citroen, echipa noastra asigura o gama larga de piese de schimb.


INFORMARE PRIVIND IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE DISTRIBUȚIE SELECTIVĂ CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ DE DISTRIBUITORI OFICIALI PIESE DE SCHIMB PEUGEOT, CITROEN, DS, EUROREPAR


PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Piesele originale Citroën permit pastrarea calitatilor intrinseci ale autovehiculului: fiabilitatea, securitatea, confortul si manevrabilitatea in conducere.

Proiectate dupa acelasi caiet de sarcini si fabricate dupa aceleasi norme de productie ca si componentele utilizate la montarea autovehiculelor Citroën pe linia de asamblare, piesele originale contin materiale adecvate, cu o calitate optima.

Pentru a aduce fiecarui autovehicul un plus de fiabilitate, longevitate si siguranta, acestea sunt unor teste riguroase.

PIESE DE SCHIMB EUROREPAR

Reprezinta o gama de piese de schimb identica pieselor originale, atat tehnic, cat si calitativ care beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca piesele de schimb originale.

Preturile practicate sunt deosebit de competitive, in medie cu 25% mai mici decat pretul pieselor de schimb originale.

Sunt incluse in programul CITROËN AVANTAJ, beneficiind de o reducere suplimentara de 20% pentru vehiculele mai vechi de 4 ani.

PIESE DE SCHIMB RECONDITIONATE

Piesele de schimb reconditionate sunt piese realizate pornind de la piese uzate, colectate de catre un Reparator Agreat Citroën, urmand un procedeu de reconditionare bine stabilit.

Pretul unei piese de schimb reconditionate poate fi cu 40-60% mai mic decat pretul unei piese de schimb noi.