Voir le contenu
Berlines Citroën

GAMA DE MODELE CITROËN HATCHBACK

Întotdeauna mai mult confort și stil cu modelele din gama Citroën Hatchback. Oferind contururi zvelte, linii fluide, interioare confortabile și tehnologie de ultimă generație, eleganța modelelor din gama Citroën Hatchback merge mână în mână cu plăcerea de a conduce și cu liniștea sufletească.

NOUL CITROËN C5 X

Stilul modelului Citroën C5 X este întruchiparea perfectă a filosofiei Citroën. Mașina este o combinație unică între eleganța unui sedan, dinamismul unui break și poziția de condus ridicată a unui SUV.

Habitaclul modelului Citroën C5 X degajă o veritabilă stare de bine, datorită confortului maxim oferit de programul Citroën Advanced Comfort®.

Modelul Citroën C5 X dispune de tehnologii moderne, în serviciul siguranței și confortului, cu sistem Head Up Display extins, sisteme de asistență la condus care introduc condusul semi-autonom și o nouă interfață de comunicare cu ecran tactil HD de 12" cu recunoaștere vocală naturală.

NOUL CITROËN C5 X HYBRID

Noul Citroën C5 X Hybrid este un vehicul modern, de înaltă tehnologie, cu mobilitate electrică, care oferă confort și versatilitate la utilizare: clasa de mobilitate ë-Comfort, perfect izolat de drum și de lumea exterioară, într-o liniște și pace depline, ca într-un cocon, cu toate influențele externe filtrate.

Funcționarea silențioasă, finețea și mișcarea vehiculului, plăcerea de a conduce, suspensia blândă, scaunele moi Advanced Comfort, absența vibrațiilor la bord, ergonomia și ușurința de utilizare a interfețelor și serviciilor dedicate, totul contribuie la îmbunătățirea confortului la bord, pentru toți ocupanții.

NOUL CITROËN C4

Cu noul C4, hatchback-ul compact Citroën revine. Modelul este partenerul ideal pentru călătoriile lungi, datorită suspensiei cu perne hidraulice progresive (Progressive Hydraulic Cushions® ) și scaunelor sale Advanced Comfort.

Citroën C4 conferă rezistență și caracter, cu roțile sale mari și liniile generoase și impunătoare.

 

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Elegant ca un hatchback și impunător ca un SUV, Citroën ë-C4 Electric este echipat cu o baterie de 50 kWh cu o autonomie de până la 217 mile pe ciclul WLTP (Procedura de testare la nivel mondial a autoturismelor și autoutilitarelor ușoare). 

Acest hatchback electric are mai multe detalii care îl deosebesc de versiunea cu combustie, cum ar fi monograma de pe aripi și partea din spate a vehiculului și jantele din aliaj Crosslight de 18 inchi cu model diamantat, special dezvoltate pentru a economisi energie..

CITROËN C4 CACTUS

Deplasează-te în modul confort cu modelul Citroën C4 Cactus hatchback. Echipat cu cu perne hidraulice progresive (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaune Advanced Comfort, modelul Citroën C4 Cactus creează o senzație de bunăstare și confort superior. Sistemele sale de asistență la condus și tehnologiile de conectivitate te fac să călătorești cu ușurință și în siguranță.