Voir le contenu
VOITURES 7 PLACES CITROÊN

GAMA CITROËN 7 LOCURI

Modelele Citroën Grand C4 SpaceTourer, Citroën Berlingo și Citroën SpaceTourer sunt concepute pentru iubitorii de libertate și de spații larg deschise. Gama Citroën 7 locuri are un interior cald și extrem de modular, precum și mult spațiu de depozitare conceput pentru a mulțumi întreaga familie! Ai lumea la picioare cu gama Citroën 7-locuri.

CITROËN SPACETOURER

Ideal pentru toate ieșirile cu familia și prietenii, Citroën SpaceTourer MPV oferă un confort de neegalat datorită scaunelor echipate cu tehnologia Advanced Comfort și suspensiei cu Progressive Hydraulic Cushions (perne hidraulice progresive). Citroën SpaceTourer deschide o lume a posibilităților cu cele două versiuni Feel și Shine și cele 3 lungimi diferite (XS, M și L). Proporțiile sale unice și senzaționale pot găzdui până la 8 persoane. Pentru un condus eco-eficient, Citroën SpaceTourer este disponibil cu tehnologie BlueHDi diesel și electric.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Pornește la drum cu monovolumul Citroën Grand C4 SpaceTourer, cu un nume nou, dar cu aceleași standarde ca Citroën Grand C4 Picasso. Pentru o experiență și mai plăcută de condus și de drum, acest monovolum cu 7 locuri face din confort punctul central. Caracterul practic și versatilitatea vehiculului îl fac și mai confortabil. Numeroasele sale spații de depozitare și modularitatea îl fac potrivit pentru activitățile întregii familii. Toată lumea va adora suportul optim și finețea oferite de scaunele cu tehnologie Advanced Comfort. Treci de la 5 la 7 locuri și de la 645 la 704 litri de spațiu pentru portbagaj într-o clipă.

 

CITROËN BERLINGO 

Un pionier în vehiculele de agrement din 1996, noul Citroën Berlingo are toate punctele forte ale predecesorilor săi, cu o notă modernă. În plus față de confortul deosebit, atât în ceea ce privește scaunele, cât și tapițeria, Citroën Berlingo se remarcă datorită spațiului și varietății largi de culori exterioare. Două uși laterale glisante care oferă acces în spate și modularitatea exemplară a scaunelor individuale sunt doar două dintre numeroasele caracteristici excelente care fac ca Citroën Berlingo să iasă în evidență. Lumea este la picioarele tale datorită volumului mare al portbagajului, capabil să atingă 775 litri în versiunea M și 1.050 litri în versiunea XL. Acum este disponibil și cu motorizare electrică.