Voir le contenu
VOITURES FAMILIALES CITROëN

GAMA CITROËN DE FAMILIE

Descoperă gama Citroën de familie, inclusiv Noul Citroën ë-Berlingo Electrique, Citroën C4 SpaceTourer, Citroën Grand C4 SpaceTourer și Citroën SpaceTourer.

Cu 5, 7 sau până la 9 locuri, poți alege vehiculul care ți se potrivește cel mai bine.

Toate sunt practice pentru călătoriile de zi cu zi, oferindu-ți în același timp confort real, siguranță și o experiență excelentă de condus. Foarte modular, poți profita de spațiul și numeroasele compartimente de depozitare de la bord pentru a face întreaga familie fericită și pentru a beneficia de numeroasele tehnologii de la bord.

NOUL CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Trăiește aventura cu Citroën ë-Berlingo Electric! Disponibil în mărimile M și XL, modelul MPV te va seduce prin modularitatea și volumul său. Echipat cu Modutop®, inovație și exclusivitate Citroën, oferă o cabină scăldată în lumină și 92L de depozitare utilă și practică pentru întreaga familie.

Noul model ë-Berlingo Electric oferă o mare libertate de acțiune în mediile urbane din ce în ce mai reglementate, dar și în zonele suburbane sau rurale, cu o autonomie de până la 280 km (ciclu WLTP).

CITROËN C4 SPACETOURER

Citroën SpaceTourer a fost conceput pentru activități de agrement cu familia și prietenii. Oferă "triburilor" de astăzi un spațiu interior prietenos și flexibil datorită scaunelor sale glisante detașabile. Disponibil în 3 variante de lungime, Citroën SpaceTourer, în versiunile Feel and Shine, poate găzdui până la 8 persoane. Cu o modularitate excepțională, Citroën SpaceTourer face tot ce-ți dorești și tot ce ai nevoie. În interiorul modelului Citroën SpaceTourer, toți pasagerii beneficiază de lumina naturală care pătrunde prin plafonul său din sticlă divizat, cu parasolare separate. Panoul central are suflante de aer cu difuzie ușoară pentru aer condiționat, la fel ca într-un avion. Noaptea, iluminatul cu LED creează o atmosferă armonioasă în interior.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Citroën Grand C4 SpaceTourer are tot ce ai nevoie pentru a-ți transporta familia.

Pentru un condus și o călătorie și mai plăcute, monovolumul cu 7 locuri face din confortul familiei prioritatea sa datorită caracterului practic și versatilității sale. Numeroasele sale spații de depozitare și modularitatea îl fac potrivit pentru activitățile întregii familii. Toată lumea va aprecia confortul oferite de scaunele cu tehnologie Advanced Comfort. Poti schimba rapid de la 5 la 7 locuri și de la 645 la 704 litri de spațiu portbagaj.

 

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Conceput pentru ieșirile cu familia și prietenii, Citroën ë-SpaceTourer Electric oferă un cadru spațios și confortabil datorită scaunelor dotate cu tehnologie Advanced Comfort. MPV-ul de familie este disponibil în 3 versiuni diferite de mărime (XS, M și XL) și poate găzdui până la 8 persoane. La bord, toți pasagerii beneficiază de plafonul său divizat cu două parasolare individuale.

Scaunele din spate 2/3 - 1/3 pot glisa independent pentru a regla spațiul pentru picioare al pasagerului.

De asemenea, au fost amenajate multe spații de depozitare, cum ar fi tabloul de bord, care încorporează un compartiment frigorific. În cele din urmă, sunt disponibile până la 6 prize USB, 12 V sau 220 V pentru a-ți încărca dispozitivele mobile. Citroën ë-SpaceTourer Electric se adaptează tuturor dorințelor și utilizărilor tale!