Voir le contenu
Pachete de întreținere și reparații Citroën

AI GRIJĂ DE MAȘINA TA

Revizie, schimb de ulei, frâne, baterie, aer condiționat... Alegând serviciile post-vânzare Citroën ai avantajul achiziționării pieselor de schimb la prețuri competitive și de montaj specializat.

 

SERVICII ADAPATATE VEHICULULULI TAU

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Piesele de origine Citroën, denumite MOPAR, îți oferă siguranța și confortul de care ai nevoie pentru întreținerea mașinii tale.

Fabricate în conformitate cu standardele producătorului, ele au aceleași specificații ca piesele de prim montaj.

PIESE DE SCHIMB EUROREPAR

Mașina ta se învechește și vrei să-ți controlezi bugetul? Poți achiziționa piese de schimb economice vehiculul tău Citroën! Verificate de experții noștri și cu o garanție de 2 ani, piesele de schimb Eurorepar sunt destinate vehiculelor cu o vechime mai mare de 3 ani.

CAROSERIE

Citroën oferă soluții rapide și excelente pentru daunele la caroseria vehiculului tău. Datorită cunoștințelor acumulate, specialiștii în caroserie Citroën pot repara mici lovituri sau zgârieturi. Citroën oferă o gamă de pachete pentru mici reparații la nivelul caroseriei la prețuri foarte competitive pentru ca tu să te bucuri de un aspect ca nou al mașinii tale.

 

CONDU RELAXAT CU MY CITROËN

Cu ajutorul aplicației My Citroën, disponibilă pe App Store și Android, beneficiezi de numeroase servicii care îți fac experiența de întreținere a vehiculului tău Citroën cât mai plăcută. Aplicația îți trimite notificări cu privire la datele limită de revizie pentru vehiculul tău Citroën, iar prin intermediul acesteia poți face o programare online și poți obține o ofertă de preț pentru service-ul tău preferat, toate acestea din confortul casei tale. Vei descoperi, de asemenea, oferte Citroën și ale partenerilor, invitații VIP și teste în avanpremieră. Nu mai există scuze să nu o descarci!