Citroën Asistenta Rutiera

Citroën Asistenta Rutiera

CITROËN EXTRA CARE

ASISTENTA RUTIERA IN CAZ DE PANA SAU ACCIDENT
CITROEN EXTRA CARE

Informatii suplimentare despre Citroën Extra Care

CITROËN ASISTENTA*

01_Chrono-ServiceAti ramas imobilizat in trafic? Aveti nevoie de remorcare sau depanare? Adresati-va cu incredere serviciului nostru de asistenta rutiera, Citroën Asistenta.
Un simplu apel la numerele** de telefon de mai jos va scapa de orice griji:
• telverde 0 800 84 10 10, gratuit, din orice retea de telefonie fixa sau mobila nationala
+40 21 410 10 20, apel taxabil, apelabil si din strainatate.
**in orice zi din an, inclusiv sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale, 24 de ore din 24.
Specialistii nostri vor interveni prompt la locul incidentului, in vederea depanarii sau remorcarii vehiculului dumneavoastra pana la cel mai apropiat Reparator Agreat Citroen.

De asemenea, puteti beneficia de urmatoarele servicii suplimentare:
• vehicul de inlocuire pentru o perioada de maximum 4 zile (daca efectuarea reparatiei implica imobilizarea vehiculului dumneavoastra pentru mai mult de o zi)
• in cazul in care va aflati la mai mult de 100 km de domiciliu, soferului masinii cat si celorlalti pasageri, li se mai poate oferi doar unul din serviciile de mai jos:
– asigurarea transportului pana la domiciliul acestora + transportul unei singure persoane in vederea recuperarii autovehiculului.
– cazarea in localitatea unde se gaseste service-ul care a asigurat interventia, pentru maximum 3 nopti + transportul unei singure persoane in vederea recuperarii autovehiculului.
*pentru vehiculele imobilizate din cauza unor incidente acoperite de garantia contractuala, prestatiile oferite prin intermediul Citroën Asistenta sunt gratuite.