Voir le contenu
Gama de vehicule electrice Citroën

VEHICULE ELECTRICE CITROËN

Alege mobilitatea responsabilă cu un vehicul electric Citroën.

Automobile de oraș, modele compacte, monovolume sau utilitare, Citroën îţi oferă întreaga sa gamă de vehicule în versiuni 100% electrice. Descoperă numeroasele avantaje ale unei mașini electrice:

  • Rulare lină și silențioasă, cuplu disponibil instantaneu, fără emisii de CO2, circulație nerestricționată în zonele cu acces limitat din considerente de poluare, încărcare rapidă...
  • O suită de tehnologii adaptate majorității tipurilor de utilizare pentru a răspunde astăzi provocărilor de mâine.

 

AVANTAJE

Motorizare 100% electrică

Te bucuri de un confort unic la condus datorită motorului 100% electric. Vehiculul tău este silențios și ușor de manevrat, pentru toate călătoriile urbane sau extraurbane. Vehiculul tău electric se potrivește perfect în traficul urban sau la drum lung, datorită autonomiei de până la 350 km (ciclu WLTP), în funcție de model.

Soluţii variate de încărcare

Mașina ta electrică Citroën poate fi reîncărcată cu ușurință oriunde. Acasă sau la serviciu, la o priză casnică sau la un wallbox, la o stație dedicată amplasată pe drumurile publice, în parcări sau pe autostradă. Timpii de încărcare variază în funcție de vehicul și de soluția de încărcare aleasă.

Servicii dedicate vehiculelor electrice

  • Pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi, te invităm să profiți de gama noastră de servicii dedicate vehiculelor electrice (disponibile în funcție de model).
  • Cu aplicația My Citroën, verifici în orice moment autonomia, programezi încărcarea și precondiționarea termică prin intermediul controlului digital la distanță.
  • Cu Charge My Car din aplicația Free2Move, călătorești în deplină liniște sufletească: planifici călătoriile, localizezi stațiile de încărcare disponibile în apropiere....
 
ECONOMII ZILNICE
Utilizarea unui vehicul electric îți permite să economisești bani în fiecare zi:
● Costul utilizării unui vehicul electric (excluzând energia) este cu aproximativ 30% mai mic decât cel pentru utilizarea unui vehicul cu motor termic (include extinderea garanției pentru întreținerea periodică și piesele de uzură). Întreținerea este simplificată și vizitele la service sunt mai puțin frecvente.

Pentru persoane fizice:
● Bonus ecologic,
● Fără clase Malus,
● Posibilitatea de a accesa programul Rabla,
● Ajutoare regionale suplimentare, în special înmatricularea gratuită sau cu reducere a vehiculelor,
● Ajutor de 300 EUR pentru instalarea unei stații de încărcare.

● Asigurarea unui vehicul electric poate fi cu până la 10% mai ieftină decât cea a unui vehicul cu ardere internă echivalent.
● Parcarea pentru un vehicul 100% electric este gratuită în unele orașe și la tarife preferențiale în altele.

Ë-C4 ELECTRIC

Ë-C4 Electric îți permite să circuli zilnic în modul 100% electric, complet izolat de trafic și de lumea exterioară, în liniște și relaxat, ca și cum ai fi într-capsulă: toate imperfecțiunile drumului sunt filtrate. Funcționarea silențioasă, mișcarea fluidă a vehiculului, plăcerea la condus, suspensia „catifelată”, scaunele Advanced Comfort confortabile, absența vibrațiilor la bord, ergonomia și utilizarea simplificată a interfețelor și serviciilor dedicate contribuie la un plus de confort la bord, pentru toți pasagerii.

Ë-BERLINGO ELECTRIC

Ë-Berlingo Electric este o maşină de familie cu o compartimentare modulară dedicată pasagerilor și o capacitate de transport fără egal.

Cu ë-Berlingo 100% electric, toți cei care se bucură de o viață activă și sunt interesați să protejeze mediul înconjurător, indiferent de vârstă, vor descoperi însoțitorul ideal, practic și flexibil, care le va permite să savureze fiecare activitate din timpul liber, cu chiar și mai mult calm.

 

Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Ë-SpaceTourer Electric este la fel de confortabil în oraș, cât și pe autostradă, în timp ce îți transportă familia sau clienții. Dispune de aceeași modularitate, spațiu interior, capacitate de încărcare și sisteme de asistență la condus ca și versiunea cu ardere internă.

Ë-SpaceTourer este disponibil în 3 dimensiuni și îți permite să circuli fără restricții în zonele cu emisii reduse, tot mai frecvente.