Voir le contenu
Servicii post-vânzare Citroën

SERVICII OFERITE ÎN ATELIERELE DE SERVICE CITROËN

Atelierele de service Citroën îți oferă mai mult decât o simplă verificare de rutină. Aici vei avea parte de o experiență autentică în materie de întreținere. Rețeaua noastră îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii pentru a-ți ușura viața de zi cu zi. Beneficiezi de acces la revizii, pachete adaptate nevoilor și bugetului tău, servicii dedicate și proceduri simplificate, astfel încât să poți pleca la drum în deplină siguranță.

 

ÎNTREȚINERE MARCA CITROËN

Profită de expertiza profesioniștilor noștri, care ocupă un loc important în atelierele de service Citroën.


Prin intermediul aplicației My Citroën, vei primi o notificare atunci când este necesar să efectuezi o rechemare în service sau o intervenție de întreținere a vehiculului tău și te va anunţa să îţi verifici cartea electronică de service.


Echipele din rețeaua noastră îți oferă un pachet de întreținere completă, rapidă și bine gândită.


Obține o programare cu doar câteva clicuri și solicită o ofertă online pentru a-ți face o idee despre costuri. De asemenea, poți efectua o verificare premergătoare inspecţiei anuale sau poți profita de pachetele oferite pe tot parcursul anului. Cu Citroën, pornești la drum fără griji!

 

PACHETE PENTRU TOATE NEVOILE TALE

Pentru a-ți garanta o întreținere optimă a vehiculului tău, atelierele de service Citroën oferă pachete de piese și manoperă all-inclusive. De la o operațiuni simple la schimburi de ulei, inclusiv verificări premergătoare inspecţiei anuale, ștergătoare de parbriz și parbrize, ne adaptăm nevoilor tale.

Pentru a-ți oferi cel mai bun raport calitate-preț, ai la dispoziție două tipuri de pachete:

 

  • Pachetele Origine, care utilizează piese de origine Citroën și care îți aduc un confort și o experiență perfectă pentru întreținerea mașinii tale.
  • Pachetele Avantaj, care utilizează piese autorizate de la diferite mărci, validate de inginerii Citroën, pentru mașinile care au o vechime de peste 3 ani.

SERVICII EXCLUSIVE CITROËN

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, Citroën a creat servicii exclusive pentru a-ți simplifica întreținerea. Acestea includ pachete dedicate, cum ar fi întreținerea rapidă (Citroën Service Express), Videocheck și noi soluții de plată.

Încearcă aceste servicii noi chiar acum pentru a-ți simplifica întreținerea modelului tău.

 

O NOUĂ EXPERIENȚĂ CU MY CITROEN

Cu ajutorul aplicației My Citroën, disponibilă pe App Store și Android, beneficiezi de o gamă variată de servicii care îți vor face experiența de întreținere pentru vehiculul tău Citroën cât mai plăcută. Aplicația îți trimite notificări cu privire la intervalele limită de revizie pentru modelul tău Citroën, iar prin intermediul acesteia poți obține o programare online și poți oferte de preț de la service-ul tău preferat, toate acestea din confortul casei tale. Vei descoperi, de asemenea, oferte Citroën și ale partenerilor, invitații VIP și test-drive în avanpremieră. N-ai nicio scuză să nu o descarci!

 

PROGRAMUL DE LOIALITATE

Citroën îți răsplătește fidelitatea. În funcție de tipul de întreținere efectuată, Citroën îți oferă un card cadou. Pe baza acestui card, fie vei beneficia de o reducere, fie de un voucher pe care îl poți folosi în service. Beneficiezi de reduceri la anvelope sau de o reducere la revizie sau de o reducere pentru înlocuirea parbrizului. În plus, fiecare card cadou îți aduce un an de asistență gratuită în caz de avarie. Ce altceva ți-ai putea dori?

 

OFERTE POST-VÂNZARE

Descoperă ofertele post-vânzare din rețeaua Citroën