Citroën pășește în era electrică

Légende ci-dessous
Citroën pășește în era electrică

 

INSPIRËD BY YOU ALL

CITROËN A DEMOCRATIZAT AUTOMOBILUL DE MAI BINE DE 100 DE ANI, IAR ACEST LUCRU ESTE DEPARTE DE A SE TERMINA!

Din 1919, Citroën a fost unul dintre protagoniștii democratizării automobilelor pentru publicul larg. Astăzi, marca urmează această cale în era mobilității electrice, făcând-o accesibilă tuturor.

Nevoile tale de mobilitate se schimbă, iar mobilitatea armonioasă devine din ce în ce mai importantă pentru tine, de aceea Citroën a ales să-și îndrepte eforturile spre electrificare! Brandul cu o istorie mai veche de un secol îți oferă acum posibilitatea de a alege sursa de propulsie, în funcție de model, prin motoare 100% electrice sau plug-in hybrid, inspirate de tine, prin felul în care experimentezi călătoriile zilnice cu automobilul.

100% ELECTRIC SAU PLUG-IN HYBRID?

Vrei să conduci 100% electric în timpul săptămânii și să poți evada în călătorii mai lungi la sfârșit de săptămână în deplină liniște sufletească? Îți poți încărca cu ușurință mașina hibridă acasă, la birou sau la stațiile publice pentru a te bucura zilnic de modul de rulare 100% electric.c5-aircross-hybrid-suv

DESCOPERĂ GAMA PLUG-IN HYBRID CITROËN

 

Îți place să fi o persoană eco-responsabilă, dorești să experimentezi o nouă formă de rulare 100% electrică, silențioasă, senină și dinamică? Te invităm să descoperi gama noastră de vehicule 100% electrice.

Tu alegi!e-c4

DESCOPERĂ GAMA 100% ELECTRICĂ CITROËN

CONTROL LA DISTANTĂ

Verifici autonomia, programezi încărcarea vehiculului și precondiționarea termică, totul din confortul canapelei tale, prin intermediul aplicației My Citroën.
citroen-e-remote-control