UTILITARE 100% ELECTRICE

Légende ci-dessous
UTILITARE 100% ELECTRICE

Alege unul dintre vehiculele utilitare 100% electrice Citroën și vei aprecia pe deplin absența vibrațiilor și a mirosului, liniștea și ușurința în utilizare. Îți desfășori astfel activitatea zilnică invaluit intr-o bula de confort si seninatate.

Nu-ți face griji în privința limitărilor legate de spațiul de încărcare, volumul oferit de modelele electrice fiind același cu cel pus la dispoziție de versiunile lor propulsate de un motor termic.

Bateriile noilor noastre utilitare 100% electrice permit o autonomie suficientă pentru activitățile desfășurate în zonele urbane, iar încărcarea rapidă reprezintă un factor ce susține toate nevoile tale în materie de mobilitate.

NOUL CITROËN Ë-BERLINGO VAN

e-berlingo

Noul Citroën ë-Berlingo Van oferă meșterilor, comercianților sau curierilor o soluție concretă la noile provocări ale mobilității în mediile urbane reglementate pe criteriile emisiilor de noxe, dar și în zonele rurale, permițându-le să călătorească într-un confort fără precedent, controlând în același timp costurile de utilizare.

Noul Citroën ë-Berlingo Van este disponibil pentru configurare și comandă.

DESCOPERĂ | SOLICITĂ OFERTĂ

NOUL CITROËN Ë-JUMPY

e-jumpy

Citroën ë-Jumpy este partenerul electric ideal pentru a răspunde nevoilor de mobilitate urbană și periurbană ale tuturor profesioniștilor datorită autonomiei sale de referință și încărcării rapide de până la 80% în 30 de minute.

Fără a face compromisuri atunci când vine vorba de funcții și echipamente utile, noul ë-Jumpy oferă avantajele rulării în modul ë-confort și oferă acces la servicii pentru a facilita viața de zi cu zi în modul electric.

Noul Citroën ë-Jumpy este disponibil pentru configurare și comandă.

DESCOPERĂ | SOLICITĂ OFERTĂ

NOUL CITROËN Ë-JUMPER

e-jumper

Noul Citroën ë-Jumper oferă tuturor profesioniștilor o soluție electrică ideală pentru a răspunde nevoilor călătoriilor urbane, dar și pe distanțe lungi.

Noul Citroën ë-Jumper va fi disponibil în curând pentru configurare și comandă.

DESCOPERĂ