VEHICULE PLUG-IN HYBRID

Légende ci-dessous
VEHICULE PLUG-IN HYBRID

EXPERIMENTEAZĂ Ë-CONFORTUL

Gama plug-in hybrid

Te invităm să te bucuri de suspensiile cu Amortizare Hidraulică Progresivă, de scaunele Advanced Comfort® și de toate sistemele de asistență a șoferului oferite de Citroën.

De asemenea, bucură-te de absența completă a vibrațiilor, de funcționarea silențioasă a motorului electric și de uimitoarea ușurință în utilizare. Ca și cum ai fi într-o bulă unică de confort și calm.

COMBINAȚIA IDEALĂ ÎNTRE PROPULSIA ELECTRICĂ ȘI AVANTAJELE ADUSE DE MOTORUL CU ARDERE INTERNĂ

drive-mode.3332-1

Alegând propulsia 100% electrică, profiți de performanțe îmbunătățite semnificativ, de cuplul motor disponibil imediat și de accelerația puternică și silentioasă.

Iar pentru distanțe mai mari, motorul cu ardere interna preia controlul.

CONSILIERI SPECIALIZAȚI PENTRU VEHICULUL TĂU PLUG-IN HYBRID

Deși mașina ta plug-in hybrid Citroën utilizează mai multă tehnologie decât un model cu motor cu ardere internă, întreținerea acesteia rămâne aceeași.

Ai deplină încredere în tehnicienii special instruiți din rețeaua de service-uri autorizate Citroën.

phev-service

ECONOMII ZILNICE

Cu sistemul de propulsie plug-in hybrid, poți reduce semnificativ costurile cu combustibilul în naveta zilnică.

1300x600-cl-19.0082.333189

C5 AIRCROSS HYBRID SUV

Fara nici un compromis! Păstrează toate avantajele unui SUV cu motor cu ardere internă pentru călătoriile lungi, dar și beneficiile propulsiei electrice pentru naveta zilnică.

Echipat cu o varietate de tehnologii care sunt completate de utilizarea propulsiei electrice, noul SUV plug-in hybrid combină performanța, confortul și economiile!

DESCOPERĂ | SOLICITĂ OFERTĂ

PERFORMANȚĂ ÎMBUNĂTĂTĂ PENTRU PROPRIUL TĂU CONFORT

Combinatia motorului electric cu motorul cu ardere interna, îți oferă o putere combinată ce ajunge la 225 CP, pentru rulare silențioasă și accelerații imediate.

c5-aircross-hybrid

FRÂNARE ȘI REÎNCĂRCARE

Modelul tău hibrid plug-in are capacitatea de a-și încărca bateria în timp ce încetinești sau frânezi. În acest fel, recâștigi autonomia mașinii fără să simți.

LIMITEZI EMISIILE DE CO2

Tehnologia plug-in hybrid emite cantități de CO2 care nu depășesc 33 g/km (WLTP). Utilizând doar propulsia 100% electrică, mașina ta plug-in hybrid afișează zero emisii de CO2.

OPTIMIZAREA CONSUMULUI

Cu un consum mediu de 1,4 l/100km (WLTP), mașina ta plug-in hybrid îți oferă o economie de combustibil semnificativă în comparație cu un model similar cu motor cu ardere internă.

3 MODURI DE RULARE PENTRU CONFORT ABSOLUT

modeelectric_747x400.340790.74-300x161

ELECTRIC

Beneficiezi de rulare 100% electrică: silențios și fără emisii de CO2. Această opțiune, ideală pentru călătoriile urbane, este activată de îndată ce pornești mașina plug-in hybrid*.
*)Cu condiția ca bateria să fie complet încărcată.

modehybrid_747x400.340791.74-300x161

PLUG-IN HYBRID

Lasă mașina să decidă: în funcție de stilul tău de condus și de tipul de drum, ai opțiunea de a comuta între motorul electric și cel cu ardere internă. Vehiculul plug-in hybrid adaptează modul în care conducei pentru a profita la maximum de electricitatea stocată în baterii.

modesport_747x400.340792.74-300x161

SPORT

Experimentează toată puterea motorului cu ardere internă și aportul motorului electric. Accelerație, decelerare: bucură-te de condusul mașinii tale plug-in hybrid.

ÎNCĂRCAREA UNUI PLUG-IN HYBRID? NIMIC MAI SIMPLU!

ÎNCĂRCARE DOMESTICĂ

747x400cl-199741

Într-o casă sau într-un bloc de locuințe, poți instala o instalație specială de încărcare, de tip wallbox.

ÎNCĂRCAREA LA O STAȚIE PUBLICĂ

747x400cl-19.013.333103

Încărci fără griji la stațiile publice de încărcare.

CĂLĂTORIILE LUNGI

747x400cl-1997845645

Principalele drumuri din Europa oferă stații de încărcare, locația acestora putând fi consultată cu ajutorul Navigației Conectate de la bordul noului tău vehicul plug-in hybrid.