October 13, 2017

9000 de comenzi pentru noul SUV CITROËN C3 AIRCROSS

Un start remarcabil pentru noul SUV Citroën, care subliniază farmecul seducător şi numeroasele avantaje, unice în segmentul său!

Noul SUV Citroën C3 Aircross numără deja 9.000 de unități comandate în Europa, 6.000 de cereri venind din Franţa.

Modelul C3 Aircross se poate lăuda cu un început de carieră promiţător pe piaţă: 9.000 de comenzi au fost deja plasate în Europa, 6.000 de solicitări fiind din Franţa! Acest succes răsunător a făcut ca noul model să fie al doilea cel mai bine vândut produs al Mărcii, imediat după Noul C3 (comenzile clienţilor din Europa de la începutul lunii octombrie). Tendinţa dinamică declanşată de ofensiva noului model Citroën este accentuată şi de această performanţă uimitoare.

Cu un design unic, amplificat de posibilităţi nelimitate de personalizare, oferind o modularitate exemplară şi echipat cu 12 sisteme de asistenţă la condus, Citroën C3 Aircross şi-a demonstrat puterea sa de seducţie în mai multe feluri:

• Peste 50% dintre comenzile plasate sunt pentru versiunile high-end (Shine)
• 55% dintre comenzile plasate au una dintre cele patru opţiuni de personalizare a interiorului
• 20% dintre comenzi plasate au un plafon bi-ton şi 15% au pachete de culori (o pată de culoare pe barele de pe plafon, pe carcasele oglinzilor retrovizoare, aripa din spate şi pe capacele roţilor)

Selectat de curând printre cei şase finalişti pentru premiul european AUTOBEST 2018, Noul SUV Compact C3 Aircross poate fi descoperit în cadrul evenimentului Porţi Deschise din reţeaua Citroën France în perioada 13-16 Octombrie, iar în România, modelul poate fi testat la distribuitorii autorizați din toată țara, începând cu 1 Noiembrie 2017.