September 18, 2018

CITROËN C3 JCC+

EDITIA LIMITATA DESENATA DE JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC VA FI DEZVALUITA IN PREMIERA MONDIALA LA PARIS SI VA FI VANDUTA ONLINE

Marcă internațională de origine franceză, Citroën promovează creația franceză și continuă colaborarea creativă cu Jean-Charles de Castelbajac, dezvăluind ediția limitată C3 JCC+ la Salonul Auto de la Paris 2018. Designerul are un talent înnăscut pentru depășirea barierelor dintre diferitele lumi, îndreptându-și atenția spre cel mai bine vândut model al mărcii, care s-a vândut deja în peste 400.000 de unități.

Cu o abordare foarte diferită față de modelul E-MEHARI Art Car, dezvăluit în luna mai, aceast C3 special subliniază eleganța unei rochii neagre combinată cu nuanțele preferate ale designerului: roșu, albastru și galben. Această ediție limitată va fi produsă în doar 99 de unități, își proclamă modernitatea cu o mulțime de tehnologii. Urmând a fi vândută exclusiv online pe site-ul citroën.fr, ediția limitată C3 JCC+ va fi prezentată la standul La Maison Citroën din zona dedicată designerului Jean-Charles de Castelbajac și va fi comercializată în Franța începând cu luna noiembrie.

O MAȘINĂ ELEGANTĂ ȘI PLINĂ DE SPIRIT

Jean-Charles de Castelbajac apelează la spiritul său creativ și, din nou, prin intermediul modelului Citroën C3 JCC+, își exprimă cele două motive ce-i ghidează viața – arta și moda. Cu accentul pus pe rafinament, această ediție limitată, monogramată cu semnătura designerului, JCC+, oferă o versiune high-end a modelului C3. Evidențiind tușe de negru combinate cu nuanțele iconice ale designerului – Roșu pentru pasiune, Albastru pentru speranță, Galben pentru soare – ediția specială va atrage iubitorii de artă, design și modă care caută un model versatil și exclusivist!

EDIȚIE EXCLUSIVISTĂ, LIMITATĂ LA 99 DE UNITĂȚI, VÂNDUTE ONLINE

O mașină exclusivistă, disponibilă într-o ediție limitată la 99 de vehicule numerotate. Fiecare mașină produsă va fi semnată de o placuță metalică numerotată de la 1 la 99, plasată la baza schimbătorului de viteze. Citroën C3 JCC+ va intra în vanzare începând cu luna noiembrie in Franta si reprezinta primul vehicul care va fi vandut exclusiv online prin intermediul site-ului citroen.fr. Aceasta oferă dovada suplimentară a creativității și modernității brandului prin revoluționarea abordării tradiționale a vânzărilor de automobile.

Oferă o experiență de vânzări ușoară și calmă, cu următoarele avantaje:
– achiziția va fi posibilă în orice moment, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin solicitarea unui contract de leasing online
– un proces 100% online, simplificat, de la comandă până la semnătura digitală aplicată contractului
– livrare în showroom-ul ales

De asemenea, această ediție limitată va putea fi comandată în întreaga rețea de concesionri Citroën din Hexagon.