April 26, 2018

CITROËN C4 SPACETOURER ȘI GRAND C4 SPACETOURER : MAI MULTĂ PLĂCERE LA CONDUS ȘI MAI MULT CONFORT CU TRANSMISIA AUTOMATĂ EAT8!

Citroën dezvăluie prețurile noii game C4 SpaceTourer și Grand C4 SpaceTourer, care propune acum noua cutie de viteze EAT8 asociată cu motorizarea BlueHDi 160.

Marca profită de acest lucru pentru a renunța la denumirea de „Picasso” în favoarea numelui „SpaceTourer”, începând cu primele livrări aferente lunii mai. O semnătură unică pentru a desemna produse moderne și complementare care permit transportul unui număr de 5-9 persoane, oferind un design îmbunătățit, o experiență de confort inedită și tehnologii și motorizări de ultimă generație. C4 SpaceTourer și Grand C4 SpaceTourer se impun o dată cu introducerea motorizării diesel BlueHDi 160 S&S care inaugurează noua cutie de viteze automată EAT8. Grație acestei asocieri, C4 SpaceTourer și Grand C4 SpaceTourer oferă mai mult confort la condus și o performanță și mai bună.

O NOUĂ SEMNĂTURĂ: C4 SPACETOURER ȘI GRAND C4 SPACETOURER

Cu ocazia acestei noi tarifări, Marca adoptă în mod oficial noua denumire „SpaceTourer”, care va înlocui numele de „Picasso”. Această nouă semnătură unică „SpaceTourer”, prezentată la Salonul Auto de la Geneva, ne permite să introducem o ofertă globală ce include 3 MPV-uri (inclusiv SpaceTourer) și care completează oferta de berline și SUV-uri și simbolizează spațiul la bord, ingeniozitatea și evadările fără limite. Produse moderne, ușor de utilizat și orientate către familie care permit conducătorilor auto și pasagerilor să călătorească într-un confort unic, aceste vehicule oferă un design îmbunătățit, precum și tehnologii și motorizări de ultimă generație.

Atât C4 SpaceTourer, cât și Grand C4 SpaceTourer beneficiază de expertiza Citroën în materie de stil, modularitate, versatilitate, spațiu și bunăstare la bord. Aceste calități au atras deja peste 500 000 de clienți și contribuie la poziționarea ca lider al segmentului pe anumite piețe. Construite pe o platformă EMP2, cele două modele prezintă tehnologii utile menite să garanteze un nivel ridicat de siguranță și confort zilnic, oferind în același timp un dinamism și o eficiență remarcabile.

 

INTRODUCEREA CUTIEI DE VITEZE EAT8: CEL MAI BUN COMPROMIS ÎNTRE PERFORMANȚĂ ȘI CONFORT

Cu aceste două MPV-uri, Marca își prezintă ampla sa expertiză în materie de motorizări. Evenimentul major al acestei primăveri este marcat de introducerea cutiei de viteze automate EAT8 de ultimă generație în gama C4 SpaceTourer și Grand C4 SpaceTourer. Cuplată inițial cu motorizarea diesel BlueHDi 160 S&S, cutia de viteze automată EAT8 va fi asociată ulterior în cursul acestui an cu alte motorizări.

Concepută și dezvoltată în colaborare cu specialistul japonez Aisin, această cutie automată în opt trepte (cu padele pe volan pentru a permite schimbarea manuală a vitezelor) este intuitivă și ușor de folosit. Oferă și mai multă eficiență și confort zilnic prin intermediul:

– unui consum redus de combustibil de până la 7%, comparativ cu EAT6, datorită celor două trepte suplimentare, unui randament mai bun cu sistemul Stop & Start până la 20 km/h, precum și unor îmbunătățiri în materie de greutate și mărime (până la 2kg în comparație cu EAT6)

– unui confort îmbunătățit la condus și schimbării mai delicate a treptelor de viteză grație unui transfer optimizat al cuplului între motor și cutia de viteze; trecerea la opt trepte de viteză contribuie la reducerea saltului între trepte la fiecare schimbare a treptelor de viteză.

Calitățile dinamice ale gamei Citroën C4 SpaceTourer și Grand C4 SpaceTourer, inspirată de clienții săi și de experiența lor de condus, sunt amplificate de această nouă motorizare, care oferă o soluție adaptată pentru fiecare șofer! Noul motor BlueHDi 160  respectă standardul DE EMISII Euro 6.2.