June 24, 2015

CITROËN COLORS! CULORI, DISTRACTIE SI O TRAMBULINA CU OCAZIA NOULUI SEZON LA C_42

C_42 deschide sezonul estival «CITROËN COLORS!». Optimismul noului sezon se exprima prin nuantele de albastru, verde si roz ce infrumuseteaza atat peretii cat si modelele expuse. Cu aceasta ocazie, showroom-ul international CITROËN de pe Champs-Elysées propune trei noi experiente alaturi de toboganul imens. Vizitatorii vor avea ocazia de a fi fotografiati pe trambulina, pentru a pastra o amintire placuta si colorata a vizitei lor…

Odata cu apropierea verii, CITROËN aduce o nota de creativitate si bucurie pe Champs-Elysées cu noul sezon: «CITROËN COLORS !». Inca de la intrare, o macheta in marime naturala a unui CITROËN 2 CV da impresia ca izvoraste dintr-un imens borcan de vopsea, impresionand vizitatorii de indata ce au pasit inauntru. Fiecare etaj al C_42 reflecta optimismul Marcii, gratie celor trei teme de culori stralucitoare: ‘Live’, ‘Love’ si ‘Share’. Aceste trei teme reflecta ultimele lansari facute de Marca, fiind expuse cu ocazia acestui eveniment (Noul CITROËN C1, C4 Cactus, Noul CITROËN Berlingo, etc.) la care se adauga o serie de evenimente originale:

  • ‘Jump’: o sedinta foto intr-o trambulina la ultimul etaj al C_42. O ocazie unica pentru vizitatori de a trai o experienta originala si de a pastra o amintire ‘colorata’ a vizitei;
  • ‘Heart Beat’: vizitatorii sunt invitati sa-si puna mainile pe un pulsometru care, in functie de bataile inimii, va lumina un CITROËN C-ZERO, citadina 100% electrica a Marcii;
  • Be Happy‘: aceasta animatie interactiva afiseaza pe un ecran un nor de cuvinte ce face trimitere la optimismul specific valorilor CITROËN. Vizitatorii sunt invitati sa aleaga un cuvant si sa descopere un citat al unui autor cunoscut sau anonim, asociat cuvantului selectat. Dupa care, pot posta citatul pe retelele de socializare.

De altfel, vizitatorii se pot bucura de:

  • Toboganul urias ‘Twist Inside CITROËN’: 26 metri inaltime si 63 metri lungime cu o inclinatie de 30° – 33° si viraje constante, atingandu-se o viteza de 4 metri/secunda, acest tobogan inelar inedit este cel mai rapid mod de a ajunge de la ultimul etaj al C_42, la zona Racing de la subsol in doar 15 secunde!
  • ‘The Speed Experience’: inspirata din tunelurile de vant folosite pentru testarea aerodinamicitatii autovehiculelor, aceasta activitate din zona de Racing invita vizitatorii sa traiasca o experienta inedita la viteza sunetului, luminii… si vantului!

Vara aceasta mai mult ca oricand vizitatorii C_42 vor beneficia de o experienta plina de vibratie si culoare!

C_42

C_42, showroom-ul international al Marcii este situat la numarul 42 pe unul dintre cele mai renumite bulevarde din lume, Champs-Élysées in Paris. Deschis inca din 2007 sub forma actuala, C_42 este locul de intalnire al Marcii cu publicul larg. In fiecare sezon, vizitatorii pot descoperi ultimele evenimente sustinute de CITROËN, gratie expozitiilor tematice prin care sunt prezentate ultimele modele si tehnologii propuse de catre Marca. Deschis 7 zile/7 in intervalul orar 10 – 20, cu program prelungit pana seara tarziu la orele 22 de joi pana sambata, C_42 gazduieste anual, in medie, peste1,65 milioane de vizitatori.