September 13, 2016

NOUL CITROËN C1

EVENIMENT PORTI DESCHISE, 16-25 SEPTEMBRIE 2016

Transforma orasul in propriul teren de joaca! Participa la tombola si castiga un mini-sejur in doi la Paris in perioada Salonului Auto International 2016!

Fii City Hero cu noul CITROËN C1 si arata-ne ca iti doresti sa vizitezi Parisul!

Noul Citroën C1 te asteapta in showroom-urile noastre din toata tara. Completeaza online formularul de inscriere si vei primi un cod unic pe email, cu care te asteptam in showroom-urile Citroën participante la evenimentul Porti Deschise, desfasurat intre 16 si 25 septembrie 2016, pentru a-ti valida inscrierea la tombola (consulta regulamentul campaniei).

Acordam 3 premii mari constand intr-un mini-sejur in doi la Paris, in perioada Salonului Auto International 2016, pentru care asiguram intrarea, transportul si cazarea.

Citroen C1

Descopera modelul!

Sa-ti povestim pe scurt despre masina? Te bucuri de nenumarate posibilitati de personalizare, culori bi-ton, plafon Airscape retractabil cu comanda electrica, extra spatiu raportat la o lungime de doar 3.46m si consum redus de combustibil. Avantajele detaliate le poti consulta pe pagina de prezentare a modelului: acorda-ti timp pentru propriile alegeri!

  • 8 nuante pentru exterior si posibilitati de personalizare BI-TON
  • Directie precisa asistata electric
  • Interfata cu ecran tactil de 7’’, care grupeaza intuitiv toate functiile multimedia
  • Motor puternic si economic VTi 82 CP, din familia PureTech
  • Interior personalizat
  • Asistenta la pornirea in rampa
  • Greutate redusa, incepand de la 840 Kg

Selecteaza nivelul de echipare dorit pentru noul tau CITROËN C1 si bucura-te de avantajele unui model urban cu design irezistibil! Primele comenzi efectuate la nivel national pentru noul CITROËN C1 beneficiaza de un pret promotional! (informatii disponibile la distribuitorii nostri autorizati din tara).

Cei 3 castigatori ai unui mini-sejur in doi la Paris sunt:

1. Baldin Marian
2. Paul Catalin
3. Popa Ionel Teodor

Lista castigatorilor premiilor secundare poate fi consultata aici.

Multumim tuturor pentru participare la evenimentul dedicat noului CITROËN C1!