C4 Cactus

Légende ci-dessous
C4 Cactus

Design pur si functional

C-Cactus_design_pur_fonctionnelStilul Citroën C4 Cactus exprima atat tehnologia cat si calitatea perceputa. Suprafete elegante si netede, volume fluide, plafon flotant…designerii au reusit sa imbine perfect estetica si functionalitatea. Fiecare functie este asociata cu un element grafic puternic, cum ar fi ‘Airbump’-ul. Situat pe laterale si barele de protectie, consolideaza stilul, caracterul, dar, in acelasi timp, protejeaza masina gratie unui material flexibil, rezistent la zgarieturi, ce integreaza capsule de aer pentru a absorbi socurile.

Concept ingenios

C-Cactus_conception_astucieuseCitroën C4 Cactus propune un interior dedicat confortului. Spatiul interior a fost conceput pentru sofer si pasageri, cu o plansa de bord rafinata, comenzi intuitive 100% digitale concentrate pe doua ecrane, scaune anterioare inspirate de design-ul unei canapele, materiale autentice si naturale (tesatura de bumbac ‘bleu chiné’, piele naturala ‘camel’)… pentru un ambient relaxat si elegant.

Tehnologii usor de utilizat

C-Cactus_technologies_faciles_a_vivrFacile, economice si ecologice, accesibile tuturor si conectate : tehnologiile modelului Citroën C4 Cactus sunt incontestabil orientate catre noile nevoi ale automobilistilor. Un exemplu perfect il reprezinta ecranul tactil 7″ ce concentreaza toate functiile in centrul plansei de bord. Noul sistem de propulsie Hybrid Air este de asemenea parte a acestei abordari, prin combinarea aerului comprimat si sistemelor hidraulice cu un motor pe benzina din familia PureTech.