GTbyCitroën

Design

01_DesignLinii puternice, stilate

GTbyCitroën este un vehicul cu linii drepte gratioase intinse la maxim. Liniile clare ale aripilor, striate la varf si caroseria sidefata accentueaza look-ul puternic al vehiculului.

Partea din fata adopta o atitudine similara cu filtrele de aer masive si farurile orizontale cu Led-uri albastre. Oglinzile laterale in suportul lor fin par a fi suspendate ca si cum ar spinteca aerul conferindu-i modelului GTbyCITROËN o imagine excelenta la drum.

Parbrizul amplu curge imperceptibil in plafon si mai departe pana la aripa mobila din spate cu forma lui extrem de lunga. Liniile rapid curgatoare creeaza impresia unei masini in perpetua miscare. Intreaga caroserie exprima performanta si miscare continua.

Aerodinamic

02_AérodynamismeAerodinamica optimizata

Un accent special s-a pus pe aerodinamica si liniile de design curgatoare, acestea fiind valori cheie Citroën. Obiectivul a fost sporirea dinamicii si imbunatatirea comportamentului la drum, pentru a beneficia de calatorii exceptionale si pline de senzatii.

Dincolo de liniile dinamice si drepte GTbyCitroën este dotat cu un echipament inovativ cum ar fi filtrele de aer marite din fata, o parte inferioara plata, un spoiler mobil si un pulverizator de aer in spate. Toate aceste trasaturi joaca un rol activ in reducerea ridicarii si mai ales inclinarii fixand masina pe carosabil.

Prin liniile sale curgatoare, arhitectura originala si utilizarea a ceea ce este probabil cea mai buna tehnologie de mediu a viitorului, GTbyCitroën reprezinta spiritul sport asa cum este conceput de Citroën.

Interior

03_IntérieurO experienta exceptionala

Designul de interior confirma stilul dinamic si puternic al lui GTbyCitroën. Cabina, creata sa adaposteasca un sofer si un insotitor, uneste materialele bogate, premium si indelung prelucrate cu un efect high-tech pentru a obtine o pozitie de condus inspirata din lumea curselor sportive.

Doua scaune de curse tapitate cu piele neagra imbratiseaza soferul si pasagerul conferindu-le senzatiile unei calatorii exceptionale. Pielea cusuta pe panelurile portierelor si pe podea contribuie la ambianta sportiva a cabinei.

Pentru a promova la maxim concentrarea, soferul are un display situat la nivelul privirii care-i ofera informatiile necesare in mers. Acest display aduce o contributie semnificativa la siguranta pasagerilor fiind insotit de voce. Soferii asimileaza datele mai repede si nu trebuie sa-si ia ochii de la drum.