CONNECTED NAVIGATION PACK

Toate serviciile de navigație în timp real sunt acum integrate în vehiculele noastre cu ajutorul Connected Navigation Pack.

OFERTA NOASTRĂ DE SERVICII DE NAVIGATIE

Oferta actualizată de servicii de navigație conectată cuprinde serviciile:

  • Real Time Traffic by TomTom Services
  • Speedcam by TomTom Services

REAL TIME TRAFFIC BY TOMTOM SERVICES

CĂLĂTOREȘTI ÎN DEPLINĂ LINIȘTE SUFLETEASCĂ

Trafic în timp real, localizarea stațiilor de carburant și afișarea prețurilor la benzină și motorină, locuri de parcare disponibile, vreme, stații publice de încărcare pentru vehiculele electrice și chiar puncte de interes. Sistemul de navigație de la bordul vehiculelor Citroën oferă acum serviciul TomTom 3D Navigation. Acesta îți permite să-ți organizezi și să-ți optimizezi călătoriile – de exemplu, economisind timp evitând blocajele de trafic – ajutându-te în același timp să fi mai vigilent la volan. Ajungi la destinație calm si relaxat.

TRAFIC ÎN TIMP REAL

Visuel-1_555x318

Acest serviciu încorporează informații în timp real în sistemul de navigație. Acesta planifică traseul optim până la destinație, luând în considerare condițiile de trafic și fluența traficului, evenimentele petrecute de-a lungul traseului (accidente, lucrări, restricții de viteză etc.), dar și condițiile meteorologice.
Acest sistem de navigație îți permite să-ți ajustezi traseul călătoriile în timp real și să reduci la minimum timpul de călătorie, indiferent de pericolele care se află în fața ta.

LOCALIZAREA STAȚIILOR DE CARBURANT ȘI AFIȘAREA PREȚURILOR

Visuel-2_555x318

Acest serviciu inteligent afișează prețurile combustibilului și adresele benzinăriilor de-a lungul traseului tău. Trebuie doar să selectezi stația dorită pentru informații de navigație.

LOCALIZAREA PARCĂRILOR

Visuel-3_555x318
Acest serviciu inteligent te ghidează către parcarea aleasă.

PROGNOZA METEO

Visuel-4_555x318

Acest serviciu inteligent îți prezintă condițiile meteo de-a lungul traseului, cu prognoze pe 5 zile, afișând pictogramele meteo și temperaturile pe hartă. Afli în avans condițiile de drum pentru a putea conduce în siguranță. Serviciul îți afișează, de asemenea, puncte de interes pe traseul tău.

SPEEDCAM BY TOMTOM SERVICES

CĂLĂTOREȘTI ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ

Visuel-6_555x318

Acest serviciu afișează pe ecranul de navigație zonele de pericol* și distanța rămasă până la acea zonă, ajutându-te să identifici și să anticipezi situațiile care necesită o atenție sporită. Este disponibil în toate țările europene, cu excepția Elveției și a Germaniei. Acest serviciu este disponibil standard sau opțional, în funcție de modelul vehiculului, versiunea și data fabricației.

*Radarele fixe în Europa (acolo unde acest lucru este permis de legislația locală) și zonele de pericol în Franța

PROFITĂ DE SERVICIILE NOASTRE INTELIGENTE DE NAVIGAȚIE

ACTUALIZĂRI PENTRU HĂRȚILE DE NAVIGAȚIE

Visuel-7_555x318

În fiecare an, 15% din rețeaua rutieră europeană se schimbă. Ca răspuns la aceste modificări, Real Time Traffic by TomTom Services include 2 actualizări anuale ale hărților, timp de 10 ani de la achiziționarea unui vehicul nou. Te invităm să vizitezi spațiul personal MyCitroën pentru mai multe informații.

ABONAREA LA SERVICII

Visuel-8_555x318

Când achiziționezi noul tău vehicul Citroën, beneficiezi* de toate serviciile Connected Navigation Pack timp de 3 ani. După această perioadă vei putea extinde oferta prin-un abonament conectându-te la magazinul de servicii conectate Citroën.

*standard sau opțional, în funcție de model și versiune